השתנה בזווית לאחר ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

12/05/2022 | 08:18 | מאת: אח

לפני שבוע עברתי ניתוחTVT, בנוסף לשאלתי בהמשך ברצוני להוסיף שאלה: אחת הסיבות לפנייה לניתוח היתה תקוותי שנושא ההשתנה בפיזור ונטייתו לאחד הצדדים וכתוצאה מכך הרטבת התחתונים והמכנסיים יפתרו אך זה לא קרה, אודה לך האם יש דרך לישר את השלפוחית כך שההשתנה תתבצע בזרם ישר ולא זויתי ולא אהיה מובכת בכל פעם מחדש ?

ראי תשובה לשאלה הקודמת. אין דרך ליישר את השלפוחית (ובד"כ היא לא עקומה) אבל ניתן לבדוק האם קיימת בעייה מבנית הגורמת לזרם השתן להיות מפוזר ויתכן שניתן לטפל בכך.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן