שאלה לגבי ממצאי פתולוגיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

14/04/2022 | 02:06 | מאת: מורן

אני לאחר ניתוח לפרוסקופיה לטיפול באנדומטריוזיס בממצאים של הפתולוגיה היה כתוב Fibroadipose tissue with no significant changes Multiple deeper sections were performed Paratubal cyst ( Morgagni's cyst) אשמח לדעת אם הפיברוזיס מוכיח שיש אנדו ולהבין מה הסוג של הציסטה שהייתה תודה רבה

מורן שלום, בתשובה הזו אין שום עדות לאנדומטריוזיס. לגבי הציסטה, מדובר בממצא ציסטי פשוט שנובע מהחצוצרה ואין לו כל חשיבות חג שמח!

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן