שאלה בנושא הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

19/02/2022 | 16:29 | מאת: שחר

שלום רב, עברתי לפני 3 חודשים גרידה בשבוע 20 ומאז אני חווה כאבים כרוניים באיזור האגן וחולשה ברגליים (גם כאבים שמקרינים לרגליים), חוסר תחחשה במתן שתן ופעילות מעיים מוגברת גם שינויים ביציאות ובנוסף גם רגישות יתר בנרתיק, ניסיתי לקרוא באינטרנט וקראתי על פגיעה של עצב הפודנדל אני אובדת עצות, שולחים אותי לסדרה של בדיקות מורכבות על מה היית ממליץ? בדיקת mri של רצפת אגן? האם זה בכלל יכול לקרות מגרידה (כתוצאה מחבלה) מאז החיים שלי לא חזרו למסלולם ואני חוששת שהפגיעה בלתי הפיכה האם אתה מכיר מקרים דומים?

שחר שלום, פגיעה עצבית באגן בעקבות ריקון כירורגי של הרחם אינה שכיחה. אם כבר, יותר שכיח תהליך זיהומי אשר עלול לגרום לתסמינים שונים בטווח הקצר. MRI אגן יכול בהחלט לשפוך אור מסויים על סיבות אפשריות לתסמינים שאת חווה. מעבר לכך ככל הנראה נחוצה הערכה מקיפה על מנת להגיע למסקנות ותובנות ולהציע טיפול במטרה לשפר את המצב. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן