כאב במותן ימין ובחילות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

23/01/2022 | 06:42 | מאת: טל

שלום רב, כבר חודש ימים אני עם כאבים במותן ימין עם בחילות ומעט כאבי ראש ולעיתים שלשולים . עברתי אולטראסאונד בטן שיצא תקין בדיקות דם תקינות בדיקת שתן אחת שיצאה עם חיידקים טופלתי באנטיביוטיקה דספטיל פורטה עשרה ימים שבהם הכאבים חלפו אך לאחר סיום האנטיביוטיקה שוב התחילו הכאבים מחדש. בבדיקת תרבית נוספת התרבית יצאה שלילית. אל הכאבים הבחילות וכאבי הראש ממשיכים. אני כבר אובדת עצות לא מבינה ממה הכאבים במותן ומדוע יש לי בחילות.

24/01/2022 | 09:14 | מאת: טל

אשמח לתגובה

טל שלום, פורום זה עוסק בבעיות מתחום רצפת האגן. נשמע שבהחלט יש מקום לברר את סיבת התסמינים שאת חווה אבל אין זה מתחום העיסוק של הפורום הנוכחי. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן