שאלה לגבי בדיקת אורוגינקולוג וצניחת חלק מהנרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

05/12/2010 | 05:07 | מאת: אלכסנדרה

יש לי ציסטוצל 1-2 שניראה כשאני עומדת. האם יתכן שלאחר בדיקה ידנית של אורוגינקולוג, הציסטוצל זז ממקומו, כך שכעת יש לי קושי מסוים בהטלת שתן ? אני מאד מודאגת. (אולי עקב הבדיקה הידנית , נדחף חלק מהנרתיק או מהשלפוחית למקום אחר, שמפריע להטלת שתן ?) תודה.

05/12/2010 | 05:18 | מאת: אלכסנדרה

הצגתי את השאלה שלי בפורום הנ"ל, אבל אני מעדיפה לקבל תשובה למייל שלי, אם זה אפשרי. שאלתי היא:, יש לי ציסטוצל 1-2 שניראה בעמידה. לאחר בדיקה ידנית של אורוגינקולוג - אם יתכן שהציסטוצל זז ממקומו, או שחלק ממנו נדחף לכיוון אחר, כך שהוא מפריע לי כעת במתן שתן? או שאין אפשרות כזאת? תודה מראש.

אין בעיה אלכסנדרה, כתבי את כתובת המייל ואענה לך אישית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן