כריתת רחם וקיבוע כיפה נרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

10/12/2021 | 11:10 | מאת: אינה

שלום אני שבועיים אחרי ניתוח בשיטה ויגינלית, כריתת רחם וקיבוע כיפה . עדיין סובלת מכאבים בזמן ישיבה במיוחד בצד האחורי של האגן. משתדלת לא לשבת. האם זה טבעי?לכמה זמן זה אמור להישאר?

10/12/2021 | 11:14 | מאת: אינה

ועד מתי יהיו הפרשות. תודה

אינה שלום, בהחלט יתכן. הכאב נובע מהקיבוע של חלקו הפנימי של הנרתיק למבנה יציב בעומק האגן. באופן טיפוסי הכאב הולך ופוחת לאורך תקופת ההחלמה עד שבסוף נעלם כליל תוך מספר שבועות. בברכה

ההפרשות הן תגובה של הרקמה לתפרים השטחיים שבנרתיק וייעלמו עם ספיגת התפרים סביב 4-6 שבועות מהניתוח.

12/12/2021 | 19:12 | מאת: אינה

תודה רבה על המענה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן