כאבים וחולשה לאחר ניתוח כריתת רחם ושחלות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

15/11/2021 | 23:10 | מאת: אילנה

אימי בת 74עברה לפני שבוע ניתוח כריתת רחם בשל צניחה קשה,כריתת שחלות בשל ציסטה גדולה באחת מהם ותיקון שלפוחית השתן בשל דחיפות במתן שתן ולחץ הרחם שצונח . סובלת מחולשה וכאבים בבטן ובאזור פי הטבעת ,מעבר למשככי כאבים מה ניתן לעשות?כמה זמן ימשכו הכאבים והחולשה ?

אילנה שלום, בהחלט יתכנו חולשה וכאב בטווח של שבוע מהניתוח. הנ"ל צפויים לחלוף בהדרגה במהלך השבועות הקרובים. בינתיים ניתן להעזר במשככי כאב כדוגמת אקמול, אופטלגין, איבופרופן וגם מרככי יציאות כדוגמת אבקת נורמלקס. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן