כאבים לאחר ניתוח לניקוז אבצס..

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

25/10/2021 | 07:50 | מאת: שירה

שלום.. עברתי לפני כשנה ניתוח לניקוז אבצס בבלוטת הברטולין בצד ימין.. אני עדיין חשה אי נוחות באיזור וקצת נפיחות פנימית.. ( לא יודעת אם זה בגלל הצטלקות או בגלל שנשאר שם בפנים קצת מהאבצס) האם יש משהו שאפשר לעשות נגד הכאבים והאי נוחות? משחות מסויימות? טיפולים ביתיים? משהו.. תודה

27/10/2021 | 10:51 | מאת: שירה

הציעו לי לשים פולידין לטיפול ולמניעה של זיהומים.. האם אפשר? זה יכול לגרום נזק? תודה

שירה שלום, על פניו נשמע יותר כקשור להצטלקות. שארית של תוכן מזוהם היתה ככל הנראה מתבטאת בהמשך תהליך דלקתי עם נפיחות ניכרת, אודם, רגישות וכו'. כדאי להיבדק על מנת להתרשם מה סיבת הכאב ולטפל בהתאם. בברכה

31/10/2021 | 09:46 | מאת: שירה

שלום דר.. לפני כמה ימים התחילו כאבים חזקים מאוד .. נבדקתי והופנתי למיון שם אמרו שיש אבצס בבלוטה ועשו לי ניקוז בהרדמה מקומית.. נתנו לי גם אנטיביוטיקה לשבוע.. אני ממש סובלת מכאבים חזקים.. קשה לי לשבת ללכת.. כל נגיעה באזור כואבת מאוד.. ישנם גם כאבים חדים כאלה..כבר לוקחת אנטיביוטיקה 3 ימים ולא מרגישה עדיין כל כך שיפור במצב.. כמה שאלות..: 1. האם זה נורמלי שהאנטיביוטיקה עדיין לא משפיעה? תוך כמה זמן אמורה לעבוד 2.יכול להיות שהכאבים החדים הם מהחתך שעשו? 3.האם זה נורמלי שעדיין יהיו כאבים ונפיחות גם אחרי הניתוח? 4.חימום האזור (אמבטיה/ מים חמים וכו') יכול לעזור בריפוי? תודה!

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן