ציסטה ליד פית השופכה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

15/09/2021 | 09:34 | מאת: ליאת

דר שלום אני בת 26 גילו לי מ 2018 ציסטה פראאורטלית בכניסה לשופכה אני במעקב ללא הפרעות מהציסטה אני מתחתנת וכמובן ארצה להיכנס להריון האם זה יכול להפריע ? במידה ואצטרך ניתוח הם ניתוח זה מסובך תודה רבה וגמר חתימה טובה ליאת

ליאת שלום, ראשית מזל טוב לנישואיך! ציסטה פרא-שופכתית אינה אמורה להפריע להשגת הריון או לנשיאתו ובד"כ גם לא ללידה. במידה שנוכחותה אינה מפריעה לך אין הכרח להסיר אותה וניתן להסתפק במעקב. הניתוח להסרת הציסטה בד"כ אינו מסובך אבל קודם לביצועו כדאי לוודא שאין המדובר ב'סעיף שופכתי' (ממצא דמוי ציסטה המחובר לצינורית השופכה ומתמלא דרכה בשתן הנוטה להזדהם). שנה טובה וגמר חתימה טובה

17/09/2021 | 01:22 | מאת: ליאת

דר . תודה רבה על המענה המהיר .ישר כוח וגמר חתימה טובה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן