הפרשה קצפתית לבנה מהשופכה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

16/08/2021 | 20:26 | מאת: ספיר

דר שלום רב, אני סובלץ מדלקות בשתן חוזרות בשנתיים האחרונות עבגתי טיפולי פוריות שלא צלחו וגם ניתוח לפרוסקופיה לפני חצי שנה בו אובחנץי עפ אנדומטריוזיס ואדנומיוזיס בניתוח עברתי ציסטוסקופיה (לא עי אורולוג) מאז אני סובלת רבות שם מדלקות. ובחודשים האחרונים ישנה הפרשה לבנה מהשופכה קצפתית. בלחיצה על האזור יוצא יותר . מוטרדת וכואבת מתחושת צריבה, בערה ועוד מה זה דר??? מה עליי לעשות?? הצילו

ספיר שלום, ממליץ להיבדק ע"י אורולוג או אורוגינקולוג וכן להשלים תרבית שתן, פנל STD (בדיקה לנוכחות חיידקים שעוברים במגע מיני) והדמייה (אולטרהסאונד) של הכליות ודרכי השתן. בהתאם לממצאים ניתן יהיה להגיע לאבחנה וטיפול. בברכה, ד"ר בני פיינר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן