בדיקת EMG

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

08/06/2021 | 01:57 | מאת: שני

שלום, אני סובלת מאצירת שתן ובריחת צואה - לכלוך. בוצע EMG NCV סוגרים the needal emg study was abnormal in all 2 tested muscles abnormal interen ce psttern was found in l sphincter ani r sphincter ani resting tone of the sphincter ani muscle with normal motor units no motor units were recruited with volitional activity findings are consistent with central weakness for clinical correlation להבנתי יש בעיה. אפשר הסבר של הבעיה?

שני שלום, הבדיקה מצביעה על חולשה בסוגרי פי הטבעת אשר יכולה להסביר את בריחת הצואה. על מנת לדייק את מהות הבעייה מומלץ להשלים גם בדיקת אולטרהסאונד של סוגרי פי הטבעת (TRUS) ומנומטריה. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן