גוש ובליטה באזור פתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

14/03/2021 | 21:36 | מאת: אלמונית

שלום ד"ר.. בת 34, לפני מספר ימים גיליתי בליטה קשיחה כזו, מין גוש בגודל גולה באזור פתח הנרתיק מתחת לשפתיים בצד שמאל..זה טיפה מכאיב רק אם אני ממש לוחצת על זה מה זה יכול להיות?? יש לציין שמדי פעם מגרד לי באיבר המין ומדי פעם יש לי הפרשות לבנות.. כמו כן מעולם לא ילדתי ולא קיימתי יחסים (בתולה), לא יודעת אם זה קשור אבל אני גם סובלת מטחורים ומעודף משקל.. מה אפשר לעשות?? אני ממש בחרדות..

שלום רב, יתכנו מספר אפשרויות, ביניהן מורסה ('אבצס') בשפה, ציסטה נרתיקית או סעיף שופכתי (קשור לצינורית השתן) ועוד. ממליץ לפנות לבדיקת רופא נשים על מנת לאבחן במה המדובר ומה הטיפול הנחוץ. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן