כאבי תופן בפי הטבעת פנימה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

10/02/2021 | 22:43 | מאת: אנה

אני סובלת מכאבי תופת, לעשות צואה, הגוף מייצר צואה אחת למתי שהוא מתמלא, אני מניחה, ואז אין לי רצון לחיות, מרוב כאבים נראה שיש גוש בין פי הטבעת לנרתיק עם אני דוחפת אותו פנימה זה מקל מעט על הכאב אבל זה פשוט סיוט

אנה שלום, יש צורך בהערכה מלאה ובבדיקה. שאלות כמו בת כמה את, האם ילדת בעבר, ממתי החלו התסמינים, מרקם הצואה, האם הבליטה שאת מתארת חודרת לנרתיק או שרק חיצונית לו ועוד. כל אלה וכן בדיקה גופנית מדוקדקת נחוצים כדי להבין מה המקור למכאוביך וכיצד ניתן לטפל. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן