חתיכת בשר בפתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

10/01/2021 | 01:33 | מאת: אליאן

קיימתי יחסי מין עם חבר שלי בפעם הראשונה ולאחר זמן מה גיליתי שיש לי מן חתיכת בשר בפתח הנרתיק כמו חוט עבה כזה וכשאני נוגעת זה טיפה כואב כי זה מבפנים. מה זה יכול להיות? האם זה קשור לקרום הבתולין?

אילאן שלום, בהחלט יתכן כי מדובר בשארית של קרום הבתולין שנקרע, ומשתרבבת אל מחוץ לפתח הנרתיק. כדאי להיבדק. אם אכן מדובר בזה, ניתן להסירה בפעולה פשוטה באלחוש מקומי. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן