האם סעיף שופכה יכול להתפוצץ?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

24/12/2020 | 07:52 | מאת: שילה

שלום ד"ר פיינר, שאלה קצת מביכה אז טוב שיש את הפורום הזה. אשמח לדעת אם סעיף כזה יכול להתפוצץ או להפגע בזמן יחסי מין? אני ממש נמנעת מלקיים יחסים עם בעלי מפחד שזה יקרה.. תודה

שילה שלום, אני שמח ששאלת כי התשובה פשוטה. סעיף שופכתי אינו מתפוצץ ולא נפגע כתוצאה מקיום יחסי מין ואת יכולה להנות מיחסי מין ללא חשש בהקשר הזה. מה שכן, בתוך הסעיף לעיתים מצטבר מעט נוזל שתן ולעיתים אף נוזל דלקתי או מוגלה. סחיטה של הסעיף השופכתי (כפי שעלול לקרות במהלך האקט המיני), יכולה לעיתים לגרום ליציאה של נוזל מתוך הסעיף דרך פתח השופכה. זה יכול להיות קצת לא נעים אבל אין בכך סכנה. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן