קולקציה מעל הכבד לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

03/09/2020 | 21:45 | מאת: סיגל

שלום, לא יודעת אם אני בפורום הנכון. עברתי לפני שבועיים ניתוח קיסרי. פתאום התחילו לי כאבים בצד ימין של הבטן,שילשולים וחוסר תאבון. הגעתי למיון ולאחר אולטראסאונד וסיטי נאמר לי שיש לי קולקציה 9×3(90 על 30)מעל הכבד מה שגרם לדלקת במעיים. נתנו לי אנטיביוטיקה מה שעזר לרעב לחזור והפסקתי לשלשל אך הכאבים בבטן נשארו. נאמר לי שהגוף יפרק לבד את הקולקציה. האם זה מצב שבאמת יכול לקרות או שכדאי להבדק שוב כי עדין כואב לי? תודה.

סיגל שלום, זה אכן לא ממש הפורום המתאים אבל ככלל במידה שהכאב נמשך ללא שיפור בהחלט יש מקום להיבדק פעם נוספת. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה לרצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן