פודנדל נויראלגיה והזרקות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

04/08/2020 | 19:42 | מאת: אנקי

שלום רב, לאחרונה אובחנתי עם נויראלגיה פודנדלית, ואני אמורה לעבור הזרקות בתוך הנרתיק, באותו תאריך בו אמורה להיות במחזור. האם יש בעיה ועדיף לקחת כדור לדחיית המחזור? הגניקולוג שלי בבית חולים ציבורי לכן לא ניתן להשיגו

אנקי שלום, עקרונית אין מניעה לבצע הזרקה לדופן הנרתיק בעת ווסת. אבל אם את חשה שלא בנח מכך, ניתן בהחלט לדחות את מועד הווסת עד לאחר הפעולה. תוכלי לקבל מרשם מרופא הנשים שלך. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן