כריתת ברטולין ציסט 2 צדדים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

21/03/2020 | 15:05 | מאת: ענת

שלום יום רביעי הניתוח שלי לכריתת ציסטות ברטולין משני הצדדים. אני נורא חוששת מההחלמה. כמה זמן צפויה ההחלמה? והאם ייתכנו כאבים עזים? האם בהמהלך הניתוח מחייב שהרופא יוציא לי את הבלוטה עצמה? זאת פעם ראשונה שיש לי ציסטה ואני לא מעוניינת בהוצאת הבלוטה עצמה. תודה

שלום ענת, ההחלמה בד"כ אינה ארוכה או מאתגרת. קצת אי נוחות או כאב נסבל במשך כמה ימים. לא אמור להיות הרבה מעבר לזה. לגבי מה בדיוק מבוצע מציע שתדברי עם הרופא המנתח לפני הפעולה. בברכה, דר' בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן