בעיית השתן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

18/11/2010 | 15:25 | מאת: מוריה

שלום.אני בחורה בת 37 אחרי 3 לידות.אחרונה הייתה לפהי 4 שנים וחצי.הבעיה אצלי היא שבכל פעם שיש לי מתן שתן יש לו ריח חריף ולפעמים יש לו צבע כהה ולפעמים בהיר תלוי בזמנים.אין צריבות וגרד.רק ריח חריף מאוד.בד"כ אני בחורה בריאה לא נוטלת תרופות למעט אומגה 3 אוכלת סדיר ושותה מספיק מים.מה הסיבה לריח חריף?ואיך ניתן לטפל בבעיה זו. אודה לכם על מתן תשובתכם בהקדם אפשרי.תודה רבה

מוריה שלום, כדאי לפנות לרופא המשפחה / נשים ולבקש הפנייה לבדיקת שתן כללית + תרבית כדי לשלול דלקת בדרכי השתן. אם הבדיקה תקינה ואת שותה כמות מספקת של מים (1.5-2 ליטר ביממה) אין סיבה לדאגה). בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן