כאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

16/05/2010 | 14:51 | מאת: מיטל

אני בת 34 ,יום ה' האחרון עברתי גרידה בשבוע ה-17 להריוני ,כוון שהעובר הובחן ללא דופק בשבוע ה-15,(אבל לא אפרט לך את השתלשלות העניינים כרגע),היום יום א' אני מרגישה לא כ"כ טוב,כאשר אני מילה שתן,או מנסה לקום מהכסא,כואב לי בבטן התחתונה ,כמו כן הקאתי את א. הצהריים שלי ,מה עליי לעשות ,האם אלו סיפטומים למשהו לא תקין ???? אשמח לתשובה מהירה ,תודה.

מיטל שלום, אם היית מתלוננת רק על כאב מס' ימים לאחר גריגה של הריון שגילו 15-17 שבועות הייתי אומר שזה בהחלט יכול להיות חלק מתהליך ההחלמה. כיוון שאת מתארת תופעות נוספות כגון אי נוחות במתן שתן והקאות חשוב שתיבדקי בהקדם כדי לשלול תהליך זיהומי ברחם או בדרכי השתן שעלול להתפתח לאחר פעולה כמו זו שעברת. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן