שארית לאחר הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

19/08/2019 | 15:40 | מאת: מירי

שלום הריון ראשון כימי, הריון שני שהפסיק להתפתח שבוע 6. לפני שבועיים עברתי הפלה בכדורי ציטוטק. יומיים לאחר מכן, בבדיקת סונאר נראתה שארית בגודל 14 מ״מ על 17 מ״מ. הרופא הנחה לחכות עד שיגמר דימום ולבדוק שוב. לפני כיומיים נגמר הדימום. היום בבדיקת סונאר השארית נשארה באותו גודל. מה עושים במקרה כזה? האם תוך שבועיים/שלוש יכולים להיווצר הדבקויות? תודה מראש

מירי שלום, נא הפני את שאלתך לפורום גינקולוגיה ופריון. פורום זה עוסק אך ורק בבעיות מתחום האורוגינקולוגיה ורצפת האגן.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן