בליטה חדשה בדופן הנרתיק - אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

11/08/2019 | 21:54 | מאת: קרין

רציתי לברר לגבי בליטה שיש לי בנרתיק. אני מרגישה בה על ידי מישוש בדופן הימני של הנרתיק. זה לא נמצא שם כל הזמן, בא והולך. אני חושבת שזה מורגש בעיקר לאחר מאמץ זה לא מרגיש רך ורקמתי אך מדובר בהחלט בבליטה עגולה אודה לעזרה והכוונה תודה מראש

קרין שלום, הממצא שאת מתארת יכול להתאים למספר אבחנות שונות ביניהן ציסטה בדופן נרתיק, סעיף (דיברטיקולה) שופכתי, צניחת אברי האגן ועוד. כדאי להתחיל את הבירור בבדיקה ע"י רופא נשים או אורוגינקולוג על מנת להתקדם באבחון. בברכה, דר' בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן