שאלה בעניין בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

17/07/2019 | 23:56 | מאת: אנונימי

שלום רב, בת 62, צריכה לעבור ניתוח בעוד כחודשיים של תיקון צניחת שלפוחית השתן וצניחה של הנרתיק. האם ייתכן כי הבטן התנפחה מעט בתקופה הזו בזמן צניחת השלפוחית? (קשה לי להבחין האם באמת מדובר בשינוי כלשהו)

שלום רב, אין זה שכיח כי צניחת אברי האגן תגרום לנפיחות בטנית. במקרה שתחושתך כי הבטן נפוחה מאשר בעבר נמשכת כדאי לפנות לרופא המשפחה ולשקול ביצוע בדיקת הדמייה של הבטן. בברכה, דר' בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן