אחרי ניתוח סטאר כתוצאה מבעיית התרוקנות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

06/07/2019 | 16:43 | מאת: יעל

עברתי ליפני 5 ימים ניתוח בטאר בגלל בעיית עצירות. הניתוח היה בפי הטבעת ולא כלל איזורים גניקולוגים. נותחתי בידי אחד הטובים והמוכרים. הכאבים קשים מנשוא בינתיים. האם הכאב הזה הוא נורמאלי?? האם לאחר הניתוח כתוצאה מגירוי במקום יש גזים?

יעל שלום, כאב בימים שלאחר הניתוח בהחלט סביר, בפרט באזור הרגיש הזה. לעיתים הכאב קל יותר ולעיתים עוצמתי. עקרונית אמור להיות מוקל ככל שעובר זמן מהניתוח ובמידה שלא זה המצב כדאי לשוב ולהיבדק ע"י הצוות שניתח אותך. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן