גולה ענקית יוצאת מהנרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

28/03/2019 | 17:24 | מאת: מודאגת

היי , אני ממש מודאגת מהגולה הזו שיצאה מהנרתיק , אני בלי רחם כבר 10 שנים ושלשום קצת התאמצתי בשרותים בגלל עצרות , והגולה יצאה מהפות ולא בפי הטבעת היא בגודל של ביצה . עד שאגיע לרופא אשמח להבין לאן עלי לפנות ואיזו הבחנה רפואית לקבל , ומה הטיפול הנכון . תודה מודאגת .

שלום רב, ככל הנראה מדובר בצניחת אברי האגן. באשה שעברה כריתת הרחם עלולה להתרחש צניחה של כיפת הנרתיק ו/או דפנות הנרתיק. ניתן לטפל באמצעות תומכן נרתיקי (קרוי בלועזית פסרי) או ע"י ניתוח לתיקון הצניחה, ומקובל לבצע את הניתוח בלפרוסקופיה (דרך פתחים זעירים בדופן הבטן) או באמצעות מערכת רובוטית המכונה דה'-וינצ'י. עליך לפנות לייעוץ רופא מומחה באורוגינקולוגיה. בברכה, דר' בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

29/03/2019 | 19:12 | מאת: מודאגת

דר' בני פיינר אני מודה לך מאוד ,על תשובתך אני אצור קשר לבדיקת התיעצות והמשך טיפול . שבת שלום

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן