החלמה מניתוח צניחת רחם - כאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

09/02/2019 | 08:55 | מאת: רג'ינה

שלום, אני עם כאבים חזקים אחרי ניתוח של מתיחת רצועות הרחם בעקבות צניחת רחם דרגה 2. הכאבים מתמקדים בגב תחתון ומעל היריכיים. האם זה נחשב תקין אחרי הניתוח הזה? נ ב חשוב לציין שיש המון גזים ועדיין לא היתה פעילות מעיים

רג'ינה שלום, בתקופה הקצרה (ימים, שבועות ספורים) לאחר ניתוח יתכנו כאבים שונים ובהחלט גב תחתון והאגן הם אזורים בהם חווים לעיתים כאב בניתוח שתכליתו שיקום רצפת האגן. על פי רוב הכאב פוחת במהלך כמה שבועות ולבסוף אמור להעלם לחלוטין. במידה שהכאב אינו משתפר כדאי לפנות לבדיקת רופא. בברכה, דר' בני פיינר, מנהל יחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן