דגדגן רדום ולא מגורה ואין רצון מיני איך אפשר לעזור לי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

15/11/2017 | 07:39 | מאת: נאוה

אני בת 54 לפני כ3 חודשים בעקבות אוננות באזור הדגדגן הפסקתי לחוש עונג ורצון מיני כלל כאשר היתה לי תחושה במקום ורצון מיני וזה פסק. איך אפשר לעזור לי? מה גם שבעלי דורש יחסים לעיתים קרובות והמצב מדאיג אותי כי אין לי כלל רצון מיני

15/11/2017 | 20:33 | מאת: נאוה

אין ניתן לעזור לי לבעיית הדגדגן הרדום?

נאוה שלום, פורום זה עוסק בהגדרתו בבעיות הקשורות במבנה ובתפקוד רצפת האגן. מציע לך לפנות לייעוץ במרפאה העוסקת בתפקוד מיני. ככלל בעקבות חדילת המחזור (מנופאוזה) חלק מהנשים חוות ירידה בחשק המיני ובעקיפין פגיעה בתפקוד המיני ובהנאה ממין. בהחלט ניתן ורצוי לטפל בכך כאמור הכתובת הטובה ביותר היא מרפאות לתפקוד מיני או בריאות מינית. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן