קולפורפיה קדמית ואחורית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

21/10/2017 | 13:05 | מאת: שירלי

עברתי לפני יומיים ניתוח רולפורפיה קדמי ואחורי בהרדמה מלאה ומאז איבדתי את תחושת הצורך להטיל שתן, רק תחושה עמומה של מלאות בבטן ואז אני ניגשת לשירותים ומצליחה להטיל שתן, האם התפקוד הזה יחזור

שירלי שלום, טבעי לחלוטין שהתחושה בימים הראשונים שלאחר הניתוח תהיה שונה. במרבית המקרים תוך מס' שבועות, כשהצלקות ברקמת הנרתיק ילכו ויחלימו והרקמה תתאושש, גם התחושה הקשורה להתמלאות ולריקון שלפוחית השתן תשוב לתקינותה. בברכה, ד"ר בני פיינר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן