ממצא בבדיקת אולטראסאונד פרינאלי-רקטלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

14/06/2017 | 19:59 | מאת: עדי

שלום, מה פירוש הממצא באולטראסאונד פרינאלי-רקטלי Bladder: Ar strain descent of the BNJ 3.6 cm?והאם זה יכול להסביר הפרעות במתן שתן (שארית שתן,תכיפות,כאבים באזור)?

עדי שלום, הממצא מתאר תנועתיות של אזור צוואר שלפוחית השתן בעת מאמץ ועשוי להסביר תסמינים ממקור שלפוחית השתן. בברכה

17/06/2017 | 18:49 | מאת: עדי

תודה על תשובתך. האם ניתן לטפל בממצא זה? האם זה קשור לשרירי רצפת אגן מכווצים?

בהחלט שניתן לטפל. ראשית צריך לעבור הערכה קלינית כדי להבין מהם בדיוק התסמינים מהם את סובלת ובהתאם לכך ובהתחשב בממצאי האולטרהסאונד לבחור באופן הטיפול המתאים. ממליץ על ביקור במרפאה אורוגינקולוגית. בברכה, ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

31/07/2017 | 20:12 | מאת: עדי

תודה על תשובתך.האם ניתן לטפל בממצא זה באישה צעירה בת 25 ללא הריון ולידות?

29/01/2018 | 23:43 | מאת: לילי

הי עדי אשמח לדעת אצל מי ביצעת את האולטרסאונד? תודה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן