ניתוח צניחת שלפוחית שתן עם רשת

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

20/02/2017 | 13:28 | מאת: טלי

לפני 3 חודשים עברתי ניתוח הרמת שלפוחית שתן עקב צניחה עם רשת. האם יכול להיות שהרשת צנחה ו/או לא נקלטה כי אני מרגישה "משהו מוזר" בתוך הנרתיק וגם הרגשת אי נוחות... תודה רבה לתשובתך.

טלי שלום, הרשת לא צונחת וגם לא סביר שאינה נקלטת (הרשתות המודרניות אינן עוברות דחייה). יתכן לעומת זאת שעל אף הרשת הצניחה לא תוקנה לחלוטין. אני מניח שאת נמצאת במעקב במסגרת בה עברת את הניתוח ובהחלט יש מקום להיבדק כדי לעשות הערכת מצב ולהבין מה הסיבה לתחושת האי נוחות שאת מרגישה. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

20/02/2017 | 20:17 | מאת: טלי

תודה רבה על תשובתך המהירה.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן