שחיקת סחוס בפרקי ידיים

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

28/06/2015 | 09:05 | מאת: מריוס

כאבים בכתף סמאל , פרק כך יד שמאל והגודל ... קושי לתפקד ... כאבים רק במאמץ.. נמצא... שחיקה רצינית בפרק כך יד אגודל, שחיקה חוליות צוואר... התחלת שחיקה יד ימין ( כתף ופרק כף יד , כאבים במאמץ )... נשלל דלקת פרקים שיגרונית הכוון הוא יותר oa. בן 62. פתרונות ... השתלה סחוס ? אחר ... פרטי , לע פרטי מה חדש מה ניתן לעשות תודה מריוס

השתלת סחוס אפשרית רק בנגע ממוקם ולא במחלה סיסטמית מפושטת. הטיפול פרט להפעלה לשמירה על טוח וסיוע בתוספי מזון (ארטריל או דומיו) כן - המשך מעקב ראומטולוגי

מנהלי פורום פגיעות סחוס