mri ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

27/05/2015 | 17:01 | מאת: שלומי

שלום אשמח אם תסביר לי את ה mri בעיברית שאוכל להבין שבר תלישה ללא תזוזה משמעותית של הזיזים הטיביאלים כולל החיבור של ה ACL לטיביה חבלות עצם נרחבות ב LFC ב LTP ב MTP בראש הפיבולה ובקוטב התחתון של הפיקה עם חבלה סחוסית קלה באיזור זה אין מזהים פגיעה בסהרונים בצקת במח העצם פורמלי לטרלי טיביה מקורבת האחורית ולטארלית מדיאלית חבלת העצם מלווה בפגיעה בסחוס הפיקה באיזור האפקט התחתון ואי ואי ממש סינית ) אודה על פיענוח האם זה יכול לגרום לכאבים חזקים עד כדי אי יכולת לעמוד על הרגל פרקוסט 3 פעמים ביום 4 אופלגין וגם ליריקה ועדיין כואב תודה מראש

המדוסר בחבלה לברך במספר מקומות שהובילה לתגובה בצקתית ולתלישת רצועה. לא ברור גילך והזמן שחלף מפציעה אך הטיפול המומלץ הינו לרוב פיזיותרפי. ביחס לכאב לכל אחד יש תגובה אחרת לביטוי הכאב. צריך לאזנו. ממליץ פניה לרופא מטפל/מרפאת כאב

27/05/2015 | 17:33 | מאת: שלומי

ממש תודה על התגובה המהירה האם יש צורך שוב בגבס ? אני בן 42 והנזק הוא תוצאה של כניסת אופנוע בי בצד שמאל בתור הולך רגל היתי עם גבס חודש וחצי צינור כול הרגל עד המפשעה תודה מראש

מנהלי פורום פגיעות סחוס