קרע חלקי נרחב של הרנטיקולום המדיאלי

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

21/08/2014 | 22:33 | מאת: לי

היי, הינני בת 22 משחקת כדורסל ולאחר בדיקת mri רשמו לי שיש לי קרע חלקי נרחב של הרנטיקולום המדיאלי שמלווה בבצקת ותגובה דלקתית כולל בתת עור באספקט האנטרומדיאלי של הברך ופריפסיאלית סביב החלק הדיסאלי של שריר הוסטוס מדיאליס. כמו כן נראית בצקת קלה בשומן הופה ובצקת תת עורית בקדמת הברך, נראית קונטוזיה אינטראמדולרית קלה באספקט האינפרומדיאלי של הפיקה. רציתי לדעת מה זה אומר קרע ברנטיקולום המדיאלי והאם צריך לנתח בשביל לשפר את המצב ? אציין כי אני סובלת מכאבים חזקים ובנוסף אי יכולת לכופף את הברך.

התמונה ב MRI מתאימה לתת פרקיה/פריקה של הפיקה. לא ברור כמה זמן את מהארוע החבלתי. הטיפול הינו משולב - מחוך לברך ופיזיותרפיה. ההחלטה על ניתוח אינה מתקבלת כמובן על סמך תוצאות ההדמיה בלבד אלא גם כתלות בממצאי הבדיקה הגופנית ולפיכך עלייך להוועץ באורטופד מטפל. רפואה שלמה

21/08/2014 | 23:26 | מאת: לי

מה זה מחוך לברך אם זאת באמת פריקה של הפיקה יש איזשהי תחבושת מיוחדת שיכולה לעזור לי? האם צריך ללכת עם קביים?

מנהלי פורום פגיעות סחוס