קרע במניסקוס הליטרלי

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

14/04/2014 | 15:31 | מאת: איהאב

בבדיקת MRI אובחנתי כסובל מקרע בגוף ובקרן האחורית של המניסקוס הלטרלי מלווה בציסטה מניסקלית. האם יש מנוס מלבצע ארטרוסקופיה??? אשמח לתשובה בהקדם

ההחלטה על בצוע ניתוח אינה תלויה בממצאי בדיקת ה MRI אלא בשילוב של תלונותך, ממצאי הבדיקה הגופנית והתגובה לטיפול עד כעת מועדים ךשמחה

15/04/2014 | 20:52 | מאת: איהאב

אני סובל מכאבים המחמירים במהלך פעילות ספורטיבית ובימים שלאחריה. הכאבים מגבילים אותי מהבחינה הזאת. כאבים לא חולפים גם כעבור זמן רב. אשמח לדעת אם היית ממליץ על ניתוח לאור הממצאים והתלונות הנל

מנהלי פורום פגיעות סחוס