כאבים במפרק

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

20/11/2013 | 09:03 | מאת: נאדר

שלום לך אדוני המכובד אני בן 37 לפני בערך שנה עברתי ניתוח ארטרוסקופיה של פקר ירך אך הניתוח לא שיפר לי את המצב ולא הרגשתי שינוי במצב עדיין מרגיש כאבים חזקים בכל התנעות .הליכה ישיבה שכיבה עליה במדרגות וגם ירידה במדרגות גם כניסה לרכב או יציאה מהרכב .אני מרגיש קליקים לאחרונה עברתי צילום ct תשובת ct ימין: תקין שמאל : ציסטות סובקונדרליות בראש הירך . הסתידויות ברקמות הרכות הלטרליות לירך שמאל . קיימת כנראה התעבות של הרקמות הרכות באיזור זה וטישטוש של המישורים השומנים שאילתי היא מה זה אומר ומה שטיפול הדרוש לזה והאם ניתוח מסוג אוסטאוטומיה עוזר לי ומרפא את האיזור הפגוע תודה מקרב לב אשמח לקבל ממך תשובה

אני מניח שהניתוח היה משמאל. ניתן לקבל טיפול תרופתי נוגד דלקת, ואף פיזיותרפיה. אגרסיביות הטיפול נגזרת ממגבלת טוחי התנועה, ציר הרגל, עוצמת הכאב וגילך. אוסטאוטומיה טובה רק כשקיים עיוות בציר הרגל או שהשחיקה אינה מערבת את כל הראש, ובגילאים מסוימים. ממליץ להתיעץ עם האורטופד המנתח שטיפל בך

מנהלי פורום פגיעות סחוס