בהמשך לשאלה

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

11/11/2013 | 16:53 | מאת: אליאור

מצטער שאני משגע אותך אחרי מקרה כזה,אם אני עושה ניתוח,אני יוכל לחזור לשחק כדורגל כדורסל לרוץ לעלות מדרגות,כפי שהייתי בעבר? ומהם אחוזי ההצלחה של הניתוח הזה? תודה..

מטרת הניתוח לצמצם את נזקי הפגיעה. הברך אף פעל לא תהיה כחדשה. פרט לפגיעת הרצועות והמנסקוס גם קיים נזק לסחוס, כך שהסבירות לשינויים שחיקתיים גבוהה יותר. ההמלצה לניתוח נובעת מזה שללא ניתוח תפקוד הברך יהיה ירוד יותר. מה תהיה המגבלה מבחינתך? לא ניתן לדעת - נקווה שלא תהיה כזו אחוזי ההצלחה בהשבת היציבות לברך גבוהים

מנהלי פורום פגיעות סחוס