ניתוח במרכז רפואי רמת אביב

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

27/02/2013 | 10:01 | מאת: מתן

שלום, נקבע לי ניתוח לשחזור רצועה צולבת במרכז זה. אשמח לשמוע חוו"ד על ניתוח במרכז זה בפרט ובכלליות על יתרונות מול חסרונות/סיכונים של ביצוע ניתוח בהרדמה מלאה (שחזור רצועה צולבת) במרפאה פרטית מחוץ לביה"ח, בהיבטים של מקרי חירום/טיפול נמרץ/בנק דם ושאר גיבויים. יש לציין כי המרכז הוא בגיבוי של בי"ח איכילוב. יש לציין כי אני בן 29, בריא. תודה, מתן

איני יכול להתיחס למרכז ספציפי זה או אחר. היתרון במרפאה פרטית שהינך יודע מי הרופא שינתח אותך מה שלא תמיד ודאי בביהח ציבורי ביחס לחששות בהבטים שציינת - אציין כי הקמת בית חולים מצריכה אישור ממשרד הבריאות אשר בודק הבטים אלו. אם ניתן אישור - כנראה שאין מה לדאוג מהבטים שציינת

27/02/2013 | 16:47 | מאת: מתן

מנהלי פורום פגיעות סחוס