ריוויזיה

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

13/08/2012 | 08:24 | מאת: גלעד

לגבי השתלת מפרק ירך חוזרת (ריוויזיה) במצב של חוסר עצם מה הפרוטוקול לתהליך שיקומי כמה זמן אסור לדרוך על הרגל אחרי ניתוח עם השתלת עצם האם חוסר עצם זה דבר שרואים בצילום רגיל או שרואים את זה רק בזמן הניתוח כמה זמן מחזיק ניתוח שני להשתלת מפרק (ריוויזיה) הבנתי שהקטסטרופה הכי גדולה במפרק הירך הוא כשיש זיהום במפרק וזה הסיבוך הכי גדול שקים מבחינת המפרק מה עושים במצב של זיהום ושאלה אחרונה האם הכאבים אמורים להיות כמו לפני ההחלפה הראשונה הכונה היא מה הסימפטומים לשחיקת המפרק המושתל האם יש כאבים דומים כמו לפני ההחלפה הראשונה או שאלו כאבים שונים תודה מראש

שאלותיך מעידות על הבנה ולמעשה מקיפות את כל תהליך ההחלפה. ככלל כדי להעניק תשובות מספקות לשאלותיך ראוי להפגש עם אורטופד ולא מעל גלי האינטרנט ככלל ההחלטה לגבי דריכה לאחר ניתוח משנית לחוסר עצם מתקבלת בניתוח. ניתוח שני מחזיק פחות מאשר ניתוח ראשוני במקרי זיהום חלילה ישנם טיפולים שונים - כתלו בסוג החיידק ובמידת האגרסיביות שלו ובזמן הופעת הזיהום והוא נע בין אנטיביוטיקה בלבד לניתוחים חוזרים שחיקה "כואבת" אותו דבר

מנהלי פורום פגיעות סחוס