ניתוח אתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

01/07/2010 | 15:23 | מאת: נעמי

שלום רב! בני עבר שני נתוחי ארתרוסקופיה שחזור רצועה הצולבת הקדמית + תפירת המניסקוס המידאלי בפיענוח ה-MRI יש פגם לא גדול , לכל עובי בפצט המידאלי של סחוס הפיקה, שקיעה קורטיקלית בשולי משטח הפמור הלטרלי-נלווה לקרע ב- ACL. פס דק של אות חריג בקרן האחורית של המינסקוס המידאלי כנראה מצב של לאחר ניתוח. שאלתי האפ זה טבעי של פגם בסחוס הפיקה ומה הן ההשלכות והאם הבן יכול לחזור לשחק כדורגל. אשמח להתייחסותכם

שלום רב פגיעה בסחוס איננה טבעית ויתכן שנגרמה מחבלה או שחיקה. במידה ולפגיעת הסחוס אין בטוי קליני (כאב או מגבלה אחרת) והברך של בנך יציבה ושריריו מפותחים הרי לאחר בדיקת הרופא המנתח ואישור יוכל לחזור לשחק כדורגל. במידה והפגיעה בסחוס גורמת לכאב או הפרעה אחרת יש צורך לטפל בה. בברכה ד"ר רון ארבל

מנהלי פורום פגיעות סחוס