כאבי רגליים וברכיים

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

06/09/2011 | 20:32 | מאת: משה

שלום, אני בן 21, ומזה זמן מה יש לי כאבים ברגליים ובברכיים. הכל התחיל לפני מספר חודשים, כאשר עשיתי מספר אימוני ריצה אחרי שלא רצתי הרבה זמן (עשיתי 3 אימוני ריצה במרווח שלי 48 שעות אחד מהשני), באימון האחרון השרירים שלי היו מאוד תפוסים והחלטתי בכל זאת להמשיך לרוץ. יום לאחר מכן התחילו לי כאבים לאורך הרגליים, למשל ברגל ימין בחלק הימני מלמעלה עד לחלק הימני למטה, הרגשה כאילו כואב בפנים במקום שגם אין גישה אליו, וגם כאב לי מעל הקרסול. נחתי במשך כחודשיים והכאב עבר, ולאחר מכן בטיפשותי עשיתי אימון ראשון די רציני ומאז (כבר 3 חודשים) יש לי כאבים בברכיים שבאים והולכים כשאני הולך ולעיתים גם כשאני לא הולך. האם עלי לנוח או שמא עלי לבצע פיזיוטרפיה כלשהי או להיבדק? תודה רבה!

להערכתי כדאי לנוח, להבדק וכנראה גם לעשות אח"כ פיזיותרפיה לאיזון השריר בהצלחה

מנהלי פורום פגיעות סחוס