עצה לתשובת mri והכוונה אל גורם מוסמך לטיפול

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

21/09/2018 | 15:46 | מאת: מרי

בעקבות נפילה( לפני שנה) ,שימוש בקביים ובהמשך קושי בהליכה ,כאבים בלתי פוסקים וסבל עם כל תנועת הברך ,זכיתי לבצע בדיקתMRI.המניסק המדיאלי-בעל עוצמת אות גבוהה עם קרע אלכסוני לכל אורך המניסק-הרצועות הצולבות תקינות.חסר ניכר של רקמת סחוס בעיקר בפסט הלטרלי וחוד הפיקה. בפוסה הפופליטיאלית ציסטה גדולה על שם בייקר עם סמני דליפה. הנני בת 60 פלוס , מה עושים עם אוסף המונחים המופלאים הללו ?האם קיימת אלטרנטיבה לניתוח??? חג סוכות מבורך.

שלום רב, ניתן בהחלט לנסות טיפולים שאינם ניתוח כגון טיפולים ביולוגיים. צריך לראות ה- MRI ןלבדוק אותך באם את מתאימה לטיפולים אלו

מנהלי פורום פגיעות סחוס