כאבים אחרי שנה בניתוח מיניסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

20/08/2018 | 10:21 | מאת: אלירן

שלום ד ר רון בתאריך 16/10/2017 עברתי ניתוח ארטרוסקופיה במיניסקוס מאז עברה כמעט שנה אני עושה פעולות ספורט מגוונות בכל הפעולות אני מרגיש מצוין ואפילו מרגיש שזה מחזק לי את אזור הברך מפעם לפעם ברגע שאני מגיע לפעילות של כדורגל אך ורק כדורגל אני מסיים עם כאבי תופת מה דעתך אני כבר שנה אחרי יש מצב שהניתוח לא הצליח? מה אתה מציע שלום רב נראה שהניתוח בכל הצליח אולם יש כאב במאמצים. יתכן ומדןבר בפגיעת סחוס באזור הניתוח או יתכן קרע חוזר של המניסקוס. אם הדבר מפרחיע לך יש צורך לבדוק ולבצע בדיקת דימות כגון MRI ולטפל ע"פ הממצאים.

יתכנו מספר אפשרויות, יתכן ונשאר קרע בניתוח וזה כואב. יתכן ויש פגיעת סחוס והיא גורמת לכאב או יתכן ויש קרע חוזר. צריך לעשות MRI ולבדוק אותך לקבלת החלטה על טפול

מנהלי פורום פגיעות סחוס