התייעצות לאחר ניתוח ארטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

29/03/2017 | 08:40 | מאת: גילת

שלום רב, לפני כשנה עברתי ניתוח ארטרוסקופיה (קרע ידית). לאחר הניתוח נאמר לי כי 90% מיניסקוס הוצא, יש לציין שאני בת 32 ובעברי שחקנית כדורעף בנבחרת ישראל. כיום, חשה בכאבים בהם מורגשת שחיקת עצמות, המובילים לגרירת רגל ו"קנאקנים" מדי פעם בברך, חלקם חלשים וחלקם חזקים. האם אני זקוקה להשתלת סחוס? או ממה דבר זה נובע? תודה מראש.

יתכנו מספר גורמים. יש לגשת לאורטופד לבדיקה, לשקול בצוע MRI ולטפל בהתאם למימצאים רפואה שלמה

מנהלי פורום פגיעות סחוס