חשד לממצא במפרק הירך

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

23/03/2017 | 10:46 | מאת: ריקי

בת 65 בריאה בדר״כ . ב 2012 עברתי החלפת מפרק ירך שמאל. מעל 6 חודשים כאבים במפשעה שמאל. בצילום הפענוח תקין וכאשר הרופא ראה את הדיסק טען שיש ממצא מעל המשתל הצטרובלי. מה זה יכול להיות ? תודה

את ודאי מתכוונת מעל למשתל האצטבולארי - אותו חלק שמחובר לאגן. כדי לדעת מה זה יכול להיות - יש לשאול את הרופא שעשה את הצילום וראה אותו. יש לשלול התרופפות של המשתל - ואני מניח שלשם כך נעשה הצילום. במידה ויש ספק ניתן לשלוח להדמיה מתקדמת יותר רפואה שלמה

מנהלי פורום פגיעות סחוס