תוצאת צילום ברך שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

08/03/2017 | 11:01 | מאת: מנור

שלום רב , הבן שלי נחבל לפני כ 4 שנים .קיבל מכה בירך שמאל והחלקה של ראש העצם .נמק בפמור .נותח ששה פעמים להצלת ראש הירך .אך לצערי לא הצלח ולאחרונה . לפני כ חצי שנה הוחלף מפרק ירך לצערי. לפני כשבועיים החליק במקלחת .היו לו כאבים בברך רגל ימין .עשינו c.t ולהלן ממצאי בדיקת רדילוג ברך ימין: הודגם אוסטיוכונדרלי גדול בקונדיל הלטרלי של הפמור יתר העצמות תקינות. נוזל מתון בתוך הפרק. אם אפשר בבקשה לדעת מה הדבר הזה והמסוכנות שלו.ואופן הטיפול הראוי בכך.ואם יש השלכות עתידיות לכך . מודה לך מראש

מדובר בפגיעה עצם התת סחוסית במפרק. אינו מסוכן. הטיפול הראוי נגזר מגודל המימצא, מיקומו, עומקו, גיל המטופל ועד כמה המימצא מפריע פורים שמח

מנהלי פורום פגיעות סחוס