התייעצות לגבי המשך פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

18/01/2017 | 13:53 | מאת: איתי

היי , אני בן 29 ולפני 3 שנים נפצעתי בכדורגל בקרסול .. ההחלמה עד היום לא הסתיימה . בהתחלתי עשיתי פיזוטרפיה שעזרה אך לא פתרה את הבעיה במיוחד , המשכתי עם רפלקסולוגיה שלא ממש עזרה , ולאחר מכן גם קניתי את המכשיר B -CURE LASER שגם הוא עזר לשכך את הכאבים אך לא לפתור את הבעיה . מאון לאון ניסיתי גם כמה פעמים לחזור לשחק וכנראה שגם כתוצאה מזה הגעתי למצב של קרע חלקי בסחוס בכף הרגל. עכשיו אני אחרי 3 זריקות של ארטריז שהזריק לי הדוקטור , האחרונה הייתה אתמול . האמת שאני מרגיש טוב יותר , מובן לי שלמרשות שיש עוד כאבים אני צריך להיות סבלני . הרצון שלי הוא לחזור לפעילות ספורטיבית וכדורגל בפרט , מה משך ההתאוששות שהיית מייעץ לי לאחר הזריקות לחזרה לפעילות ספורטיבית . אני חשבתי על פיזוטרפיה באופן אישי (כי התורים רק בעוד חודשיים ) ולאחר מכן להתחיל בהליכות , להתאמן במכון כושר על חיזוק 2 הרגליים ולאחר מכן לחזור למשחק הכדורגל . אשמח לשמוע ממך את דעתך תודה ויום טוב .

יכולת השיקום של הסחוס מוגבלת בשל הספקת דם מתונה. שמח שהטיפול עד כה הקל. בכל מקרה גם אם הקליניקה השתפרה והתלונות נעלמו ממליץ שלא לעשות בספורט הכרוך באימפקציות וחבטות - ריצה קפיצה וכו'. עדיף תנועות ריתמיות כשחיה ורכיבת אופניים. אם בכל מקרה זה חלום חייך...תנסה בהדרגה ונקווה.

מנהלי פורום פגיעות סחוס