שטף דם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/05/2010 | 14:15 | מאת: שירליט

שלום לפני למעלה משבוע ננשכתי ע"י כלב. התפתח באיזור מעין סימן כחול-סגול, כמו זה המתפתח כשמקבלים מכה ברגל. במהלך הימים האחרונים, הסתמנה היעלמות של סימן שטף הדם, אולם אתמול לפתע הופיעו שטפי דם נוספים באיזור שצבעם אדום. זה קרה לאחר אימון על מכשיר הסטפר במכון הכושר, אם כי, מאז הנשיכה התאמנתי גם כך בחדר הכושר כרגיל (ריצה/סטפר). האם זה מצב נורמלי, או שמא עליי ללכת להיבדק אצל רופא?

10/05/2010 | 19:12 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לשירליט, במידה ואין סימני זיהום, הפרשה מוגלתית, ריח רע, חום כללי תוכלי לפנות לרופא הטוב ביותר - הזמן - שיעלה ארוכה ומזור לפצעך.

מנהל פורום כלי דם ורידים