בעיית כלי דם ברגלים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

24/04/2010 | 18:49 | מאת: שוקי מרלה

אני סובל מבצקות בגלים כבר חודשיים בתחילה חשבו שזה אלרגיה. עכשיו אחרי בדיקות מקיפות של הלב והכליות נתנו לי ללבוש גרביים אלסטיות זה קצת עוזר אבל לא נראה שיפור משמעותי. אני גם לוקח 2 כדורי פוסיד חיום אבל מתקשה בהליכה. מה הסיבה לתופעה הזו והאם אפשר לרפא אותה.

24/04/2010 | 22:25 | מאת: ד"ר מנשה חדד

כפי שנוכחת מהבדיקות שעברת ישנן הרבה אפשרויות לבצקת ברגליים, בתחום שלנו - אי ספיקה וורידית היא אחת מהן ולכן כדי להשלים את הבירור מהבחינה הזאת יש לבצע דופלקס של מערכת הוורידים. הטיפול המיטבי נגזר מהאבחנה.

מנהל פורום כלי דם ורידים