הרדמות / נימול בידיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/04/2010 | 00:36 | מאת: יפית

שלום רב, לפני כשלושה שבועות, החלה תחושת נימול בידיים, תחילה באצבע אחת אח"כ בכף היד ועכשיו בשתי הידיים. אציין כי ההרדמות אינה עקבית, זה בא והולך.... הפגיעה אף גובלת בכך שבשיחת טלפון אחת אני חייבת להעביר את השפורפרת מיד ליד. כמו כן באכילה, בסרוק ועוד. מנח היד אינו משנה. וזה מלווה בחולשה בידיים, שבעבר היו חזקות מאוד, וכן כאב במפרק כף היד. אני סובלת בנוסף מכאבי גב וצוואר, האם עלי לפנות לכירוג או לאורטופד? התופעה מאוד מציקה ומגבילה מכיוון שמרבית העבודה שלי היא עם הידיים. אודה לתשובתך, יום עצמאות שמח!

21/04/2010 | 18:22 | מאת: ד"ר מנשה חדד

רצוי להיוועץ באורטופד שכן אופי התסמינים מרמז על לחץ על מקלעת עצבים.

מנהל פורום כלי דם ורידים