כאבי רגליים, שרירים ומה לא...

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

29/09/2010 | 13:13 | מאת: דניאל

שלום ד"ר, אני בן 21 ולפני כשנתיים וחצי הופיעו אצלי כאבים בכפות הרגליים שהתבטאו בעיקר בכאבי לחץ חזקים בעמידה באיזור שמתחת הקרסול. לאורך כשנה וחצי עברתי מספר אורטופדים, בדיקות סי.טי, מיפויי, אולטרסאונדים, צילומים, שכולם טענו כי אין שום ממצאים. זנחתי את העניין והכאב הפך לשגרה עד שלפני כחצי שנה הכאבים החלו לעלות במעלה הרגליים וככל שעמדתי יותר כך כאב יותר בסוף היום. היום אני נמצא במצב שאני מצליח לעמוד פחות ופחות מיום ליום. אני סובל מכאבי שרירים בתאומים וביריכיים, ובכאבים מאחורי הברכיים, אני מניח שבגידים. ביריכיים אני מרגיש כמו אחרי פעילות ספורטיבית תמיד (ואני לא עושה בהמשך תבין למה) וזה מאמץ בשבילי אף לעלות במדרגות. בנוסף לפני כארבעה חודשים קרעתי את הרצועה בקרסול, מאז עברתי מספר טיפולי פיזיותרפיה אך עד היום אני סובל מכאבים באיזור הקרע. האם יש לך דעות בעניין? אלו יכולים להיות תסמינים הקשורים לכלי דם? תודה.

30/09/2010 | 22:12 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לדניאל, למרות הבירור המפורט שעברת בתחום האורטופדי ושלמראית עין לא העלה אבחנה ברורה עדיין אני סבור שיש למצוא את בעייתך בתחום זה. לאור גילך וטיב מיחושיך הסבירות שיש לך בעיית כלי דם אפסית.

מנהל פורום כלי דם ורידים